Annons:

Dackarna kan agera i fönstret: ”Telefonen har gått varm”

Peter Karlsson öppnar för att Dackarna kan agera i transferfönstret. Foto: Ossian Mathiasson

Dackarna kan agera i fönstret: ”Telefonen har gått varm”

På onsdag öppnar det första av två transferfönster i speedwayens elitserie. Lagledaren Peter Karlsson öppnar för att Dackarna kan komma att agera då.
– Vi är inte helt inaktiva kan jag säga. Telefonen har gått varm, säger Peter Karlsson.

Annons:

Dackarna har som bekant haft en mycket jobbig inledning på säsongen. Greg Hancock (timeout på grund av sjukdom i familjen) och Maciej Janowski (nyckelbensskada) har båda missat inledningen på Elitserien. Dessutom missade en blåslagen Patryk Dudek matchen förra veckan. Dudek är tillbaka i startsjuan i morgondagens hemmamatch mot Lejonen.

Comeback för Janowski

Maciej Janowski gjorde comeback i den polska ligan i fredags, men eftersom Dackarna valt att tillfälligt ersätta honom med Vaclav Milik så kommer Janowski att missa ytterligare två matcher med Målillalaget.

– Han går på alla behandlingar som finns, det är allt från tryckkammare till laser och rehab. I och med att han inte får köra för oss i de närmaste två matcherna kan vi vara säkra på att han kommer vara 100 procent när han väl tar på sig dackevästen. Vi var tvungna att agera när han blev skadad, men med facit i hand skulle vi gjort det direkt, säger Peter Karlsson. 

Inget nytt

Greg Hancocks fru har diagnostiserats med bröstcancer och det är anledningen till Hancocks timeout. Om han kommer att köra något den här säsongen är oklart.

– Vi har inget nytt där utan läget är som det är, säger Peter Karlsson.

Hancock är tills vidare ersatt av Frederik Jakobsen i Dackarnas trupp.

Kommande onsdag öppnar transferfönstret i Elitserien och det är öppet i en vecka. Peter Karlsson öppnar för att Dackarna kan komma att agera.

– Vi är inte helt inaktiva kan jag säga. Telefonen har gått varm, men det ska bli rätt också.

Kan du berätta något om hur ni tänker?

– Vi får suga lite på det, men du har säkert en lista med snitten och en miniräknare också, skrattar Peter Karlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt