Annons:

Speedwayklubben utsatt för stöld i helgen: ”Inte roligt precis”

Målilla MK (Dackarna) har blivit av med både metanol, elkablar och släpkärra. Klubbens ordförande Tomas Karlsson tycker att det är tråkigt. Foto: Ossian Mathiasson

Speedwayklubben utsatt för stöld i helgen: ”Inte roligt precis”

Målilla Motorklubb blev utsatt för stöld i helgen. Någon eller några okända gärningspersoner har stulit åtskilliga elkablar, 200 liter metanol och en släpkärra. 

Annons:

Tomas Karlsson, ordförande i Målilla MK, berättar att stölden har inträffat någon gång under helgen då någon eller några tjuvar har varit inne i containrar på Skrotfrag Arena i Målilla. 

– Vi har fyra containrar som någon eller några har klippt upp låset på. De har tillgripit åtskilliga elkablar, 200 liter metanol och en släpkärra som vi misstänker att de har lagt grejerna på. Det är i alla fall vad vi har konstaterat stulet så här långt. Det har hänt någon gång under helgen, säger Tomas Karlsson, ordförande i Målilla MK. 

Han berättar vidare att tjuven eller tjuvarna har klippt upp låset till grinden och tagit sig in på området för att därefter stjäla saker från containrarna. 

– Det är alltid tragiskt när folk stjäl saker oavsett om det är en idrottsförening eller en villa. Tråkigt att man får vara med om det och att folk inte kan låta bli andras saker. Vi brottas med tuff ekonomi och sedan blir vi av med grejer, det är inte roligt precis, säger Tomas Karlsson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt