Annons:

Nu inleds en av campingens största satsningar någonsin:

En stor lekplats ska byggas på Vimmerby Campings område och stå klar i slutet av maj. Foto: Ossian Mathiasson

Nu inleds en av campingens största satsningar någonsin: "Stolta"

Nu har första spadtaget tagits för en av Vimmerby Campings största satsningar någonsin. Det ska byggas en lekplats på campingområdet, enligt ett inlägg på deras Facebook.

Annons:

Hampus Thorstensson och Elisabeth Wolmeryd har färdigställt flera projekt på campingområdet i Vimmerby och nu inleds nästa stora byggnation. 

Satsningen på en ny lekplats har kommit till efter flera år av planering. Det skriver Vimmerby Camping på sin Facebooksida.  

”Med hjälp av Leytons idoga arbete med att testa lekplatser runt om i hela landet har vi landat i en miljö som vi tror kommer tilltala många olika åldrar till lek i timme efter timme”, skriver Vimmerby Camping på sin Facebooksida. 

"Otroligt stolta"

Det kommer skapas ett lekskepp med dubbla rutschkanor på över 100 kvadratmeter aktiv lek i flera nivåer. Granne med skeppet placeras en hoppkudde på 36 kvadratmeter tillsammans med en 20 meter lång linbana. Det kommer även finnas gungor av alla dess slag.

"Vi är otroligt stolta över att även få in en tillgänglighetsanpassad lekutrustning med mängder av detaljer att leka och åka på”, skriver Vimmerby Camping. 

Campingen siktar på att lekplatsen ska vara klar och invigd runt Kristi himmelsfärdshelgen i slutet av maj. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt