Annons:

  • Carita lyssnade på barnens önskemål: ”Otrolig succé”

    Carita Thörn anordnade spöksmyg med gott resultat i Gästgivarehagen på torsdagskvällen. Foto: Ossian Mathiasson

  • Carita lyssnade på barnens önskemål: ”Otrolig succé”
  • Carita lyssnade på barnens önskemål: ”Otrolig succé”

Carita lyssnade på barnens önskemål: ”Otrolig succé”

Tanken var att Carita Thörn skulle sluta anordna spöksmyg. Hon ändrade sig och höll ett lyckat arrangemang i Gästgivarehagen på torsdagskvällen. 
– Det blev en otrolig succé, säger Carita Thörn. 

Annons:

Vimmerbybon Carita Thörn har samlat in flera hundratusen kronor till organisationen Min Stora Dag i många års tid. Imponerande 500 startkort såldes till fjolårets upplaga av spöksmyg i Gästgivarehagen och då sa arrangören Carita Thörn att det var sista gången som hon stod för värdskapet av spöksmyg.

– Jag tänkte inte anordna flera spöksmyg då jag har samlat in så mycket pengar. Barnen tycker att det är så roligt och jag vet inte om någon kan tänka sig att ta över min roll. Är det någon som gör det så vore det roligt för barnens skull, säger Carita Thörn. 

Så många personer dök upp

Hon valde att köra ett år till då hon tycker att det är ett roligt arrangemang som uppskattas av såväl barn som vuxna. 

Det var mellan 350 och 400 personer som gick promenad i Gästgivarehagen på torsdagskvällen och letade efter halloweenfigurer som hängde i träden. 

– Det har varit fullt med folk hela tiden och det är så många som gillar arrangemanget och visar sin uppskattning. Jag tycker att det är mysigt och man borde använda Gästgivarehagen till mycket fler grejer. Spöksmyg är jättemysigt och jag har så många roliga och fantastiska medarbetare och familj som ställer upp för att hjälpa till. Allt godis, totalt tio kilo, tog slut, säger Carita Thörn. 

Överskottet från årets upplaga av spöksmyget delas mellan Min Stora Dag och Barndiabetesfonden.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt