Annons:

Lottospelare i Västervik vann miljonbelopp – ska på lyxresa med familjen

Nu har Svenska Spel fått tag i kvinnan som vann miljonbelopp i Västervik. Foto: Pressbild

Lottospelare i Västervik vann miljonbelopp – ska på lyxresa med familjen

En Lottospelare i Västervik blev storvinnare i onsdags. Sju rätt gav henne drygt 1,2 miljoner kronor och nu väntar en lyxig semester för hela familjen.

Annons:

Lottodragningen den 7 juni resulterade i tre miljonvinster och en av vinnarna var en kvinna i Västervik som prickade in sju rätt. Vinstsumman landade på hela 1,23 miljoner kronor.

− Overkligt, chockartat och helt galet! Jag höll på att skrämma livet ur min make när jag rättade spelet, berättar kvinnan som är i 50-årsåldern, för Svenska Spel.

Kvinnan har spelat Lotto då och då under de senaste åren, men inte haft några stående rader. Spelet som prickade sju rätt var inlämnat online och bestod av åtta rader Lotto med Joker till en kostnad av 58 kronor.

− Det betyder massor av roligheter! Vi ska unna oss en lyxig resa för hela familjen, jag ska ge lite till barnen och spara en del, berättar kvinnan.

Smålänningarna har hittills haft ett tursamt år när det kommer till Lotto.

− Fem smålänningar blev miljonvinnare när Lottos Andra Chansen avgjordes i slutet av april. Det här är årets sjätte miljonvinst och den hittills högsta Lottovinsten i Småland under 2023, säger vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe.

Vinnaren önskar förbli anonym.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt