Annons:

Per Solberg från Främsteby ska söka kärleken i TV4:s program "Bonde söker fru". Foto: Privat

PER SOLBERG SKA SÖKA KÄRLEKEN I TV

En ny upplaga av TV4:s succéprogram ”Bonde söker fru” är på ingång. En av bönderna som söker kärleken och ska dejta i sommar är Per Solberg, 33, från Främsteby.
– Det är jätteroligt. Jag ser fram emot det, säger Per Solberg till Dagens Vimmerby/Dagens Hultsfred.

Annons:

Genom åren är det många bönder som har hittat kärleken i TV4-programmet ”Bonde söker fru” och nu är det dags för ytterligare en säsong. 

I dag avslöjade TV4 de tre första bönderna som söker kärleken i tv-rutan och en av bönderna är ett välbekant ansikte.

"Hoppas jag får några brev"

Den 33-årige skogsbonden Per Solberg från Främsteby utanför Vena har tagit en av platserna.

– Jag hoppas att jag får några brev och att programmet ger resultat, annars skulle jag inte ställa upp. Jag tycker att det skulle vara ett kul sätt att träffa en framtida tjej på, säger Per Solberg.

Per Solberg är mycket intresserad av musik och spelar själv musik och i TV4:s beskrivning beskriver han sig själv som glad, ärlig och omtänksam.

Skickades in av brorsans flickvän

Men det är inte han som har sökt till programmet utan det är hans bror Eric Solberg och flickvän Emma Nyberg som har gjort det.

– Vi bor väldigt nära varandra och det är väl mest brorsans flickvän som ligger bakom det. De har två småbarn och jag tycker att det är kul att leka och busa med dem, det har de sett. De tycker att jag ska få vara med och uppleva samma sak, säger han.

När fick du reda på att de hade skickat in dig till programmet?

– Jag blev ditbjuden på middag i mitten eller slutet av januari. Efter att vi hade ätit berättade Emma att hon hade anmält mig och jag tyckte självklart att det var okej efter snabbt övervägande och kände att jag ska ta tag i det, säger han.

Programmet sänds efter påsk

Sedan det har det gått fort.

– Jag fick reda på att jag var en av åtta bönder i början av februari, då ville de träffa mig i Stockholm. TV4 har även varit hos mig och spelat in en presentationsfilm som sänds den 5 april.

Nu hoppas han att han hittar kärleken i programmet.

– Vi får se vilka gårdar de bestämmer sig för att bevaka under sommaren och jag gillar programmet, det är fint och snällt och bygger på att deltagaren ska lyckas. Det ska bli kul.

”Bonde söker fru” startar med casting-avsnittet i TV4 den 5 april.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt