Annons:

Sparbanksstiftelsen beviljar bidrag till Näs

Sparbanksstiftelsen stöttar Astrid Lindgrens Näs med 100 000 kronor. Foto: Näs

Sparbanksstiftelsen beviljar bidrag till Näs

Astrid Lindgrens Näs är mitt uppe i arbetet med det tredje kapitlet i trädgårdssatsningen. Nu får det kommunala bolaget en välkommen julklapp. Sparbanksstiftelsen går in med 100 000 kronor.

Annons:

– Det känns verkligen stimulerande att en organisation i Vimmerby så här öppet visar sitt engagemang och stöd för att vår verksamhet fortsätter. Vi är verkligen glada för Sparbankstiftelsen Vimmerbys generösa sätt att visa sitt engagemang för Astrid Lindgrens Näs och våra fantastiska trädgårdar som vi i sommar färdigställer, säger Kajsa Holst, projektledare för Trädgårdarna på Astrid Lindgrens Näs.

I sommar kommer det tredje kapitlet att färdigställas – den sista nu planerade delen av trädgårdarna. Som tidigare tar de olika delarna inspiration ur olika teman i Astrid Lindgrens författarskap. Denna gång är det hopp, mod och kreativitet som ska gestaltas.

Under sommaren 2016 kommer Astrid Lindgrens Näs också att presentera ett nytt tema för Prästgårdsparken och för sin sommarutställning – ”Det egna rummet”. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt