Annons:

I kväll startar Musikhjälpen – Nathea och Noelle besöker buren

Nathea Anemyr besöker Musikhjälpen i kväll tillsammans med sin syster Noelle.

I kväll startar Musikhjälpen – Nathea och Noelle besöker buren

I kväll startar Musikhjälpen, som i år har temat att alla har rätt att funka olika. Vad passar då bättre än att Storebrotjejerna Nathea och Noelle Anemyr besöker buren i Lund under premiärkvällen.

Annons:

Nathea och Noelle Anemyr är kända för engagemanget runt ”Rocka sockorna”, där budskapet är att olika är bra. Det passar förstås bra ihop med årets tema i Musikhjälpen och därför är de båda tjejerna från Storebro inbjudna till premiärkvällen. De kommer att ta plats i buren i direktsändning.

– Både Nathea och Noelle ska gästa sändningen runt 20.30 ikväll och tycker att det ska bli väldigt spännande. Noelle är väldigt spontan och det kan hända lite vad som helst när hon är med i direktsändning. Hon älskar verkligen att åka iväg och få framträda, säger systrarnas mamma Erica Rinaldo till Vimmerby Tidning.

Noga med att inkludera

Vimmerby Tidning berättar att Nathea Anemyr har startat en egen insamling till Musikhjälpen under namnet ”Sprid ljuset”.

– Hon vill på så vis lyfta frågan om att man inte får räkna bort funktionshindrade personer när man ska välja Lucia utan vara noga med att inkludera den gruppen människor också som är väldigt utsatta både i Sverige och utomlands, säger Erica Rinaldo.

Musikhjälpen leds i år av Daniel Adams Ray, Farah Abadi och William Spetz.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt