Annons:

Christer Sjögren uppgavs vara onykter:

Christer Sjögren under sitt uppträdande i Vimmerby. Foto: Ingela Karlsson

Christer Sjögren uppgavs vara onykter: "Horribla rykten"

Vimmerby Tidning/Kinda-Posten skrev på onsdagen att dansbandslegendaren Christer Sjögren var full under julkonserten i Kisa kyrka. Nu slår turnéledaren tillbaka mot uppgifterna.

Annons:

Det var på trettondagsafton som den mycket folkkära artisten Christer Sjögren uppträdde i Kisa kyrka. Vimmerby Tidning/Kinda-Posten rapporterade på onsdagen om att Sjögren var märkbart berusad och sjöng sluddrigt under konserten.

– Det märktes redan då att Christer Sjögren inte var nykter. Han sluddrade och luktade alkohol. Men repetitionerna rullade på, allt medan Sjögren drack alkohol och blev mer och mer märkbart berusad, säger Helene Rydberg Larsson till Vimmerby Tidning/Kinda-Posten.

Men nu slår julkonsertens turnéledare Billy Heil tillbaka mot uppgifterna. Han fördömer ryktena och kallar dem för "horribla". Enligt Billy Heil har Christer Sjögren drabbats av en sjukdom som tvingar honom att ta stark hostmedicin.

”Vi har haft problem med förkylningar hela turnén och efter juluppehållet var det Christers tur. Från och med den 3 januari, då vi började om turnén efter uppehållet, har Christer tagit nån medicin som heter Cocillana”, skriver Billy Heil i ett meddelande till Nöjesbladet och fortsätter:

”Om han överdoserade denna den 5 januari eller om han spetsade den med något vet jag inte. Däremot vet jag att vi gjort 180 jobb tillsammans utan några som helst problem”.

Artisten har efter konserten i Kisa blivit ersatt av Elisa Lindström.

Fakta

Hostmedicinen Cocillana är ett hostdämpande läkemedel som används vid rethosta. Läkemedlet innehåller de verksamma ämnena etylmorfin, cocillanaextrakt och senegaextrakt. Läkemedlet är narkotikaklassat och det finns en risk för beroende. Risken för beroende är oftast mindre när läkemedlet används enligt läkarordination och du följer rekommenderad dosering.

Källa: Vårdguiden

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt