Annons:

Vimmerbytjejen har släppt ny låt:

Mathilda Lindström har släppt en ny låt. Foto: Simon Henriksson/Arkiv

Vimmerbytjejen har släppt ny låt: "Tuff period"

Mathilda Lindström har alltid ägnat sig åt musik. Förra sommaren kom hennes debutsingel och nu har hon precis släppt A new Tomorrow.
– Jag har fått jättebra respons vilket är superroligt, säger hon.

Annons:

Vimmerbytjejen Mathilda Lindström har en gedigen meritlista trots sin ringa ålder. Hon har tävlat i Lilla Melodifestivalen, Idol och just nu spelar hon Pippi Långstrump på Astrid Lindgrens Värld.

För några dagar sedan kom också singeln A new Tomorrow. 

– Låten står för styrka och att tro på sig själv, att aldrig ge upp. För mig handlar låten om en väldigt tuff period i mitt liv som nu är över och att jag nu står på starka ben. Det är en låt som betyder väldigt mycket för mig och jag hoppas att den kan hjälpa flera, säger Mathilda Lindström.

Hon vill att den ska förmedla en tanke om att våga tro på sig själv oavsett vad.
– Fortsätter man bara att tro på sig själv och kämpa vidare så kommer de inte åt dig och till sist vänder det. Enligt mig är det en väldigt viktig låt för att andra inte ska känna att de är ensamma.

"Betyder jättemycket"

Responsen har varit väldigt positiv hittills, säger hon.

– Den har varit jättebra, vilket är superroligt. Det är många som tycker om den och har kunnat koppla och relatera den till sitt eget liv. Det betyder jättemycket för mig.

Debutsingeln Nothing burns like you and I kom förra sommaren – och nu är mer på gång.

– Det är absolut fler låtar på gång, men jag har inget exakt datum klart för när jag släpper mer. Jag jobbar just nu heltid på ALV, så mycket tid går åt till det. När jag inte jobbar där så jobbar jag med min egna musik, så det är en ständig process.

Här kan du lyssna på hennes nya låt:

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt