Annons:

Lokal författare nomineras till fint pris:

Djursdalabördige Samuel Karlsson är nominerad till ett fint pris. Foto: Pressbild

Lokal författare nomineras till fint pris: "Roligt att dansa med de stora elefanterna"

Författaren Samuel Karlsson, bördig från Djursdala, har gjort succé med boken "Morden på Mörkö". Nu är den nominerad till stora ljudbokspriset Storytel Awards.

Annons:

Nackaboende Samuel Karlsson har skrivit ett flertal böcker om vårt område. Hans böcker om kvinnliga polisinspektören Louise Hård i Västervik och Hultsfred ligger bakåt i tiden. Nu är det polisinspektör Jessica Jackson i Västervik han skriver om. Den första boken, "Morden på Mörkö", utspelar sig på en fiktiv ö i Tjust skärgård. 

Den har definitivt blivit en succé. 

Samuel Karlsson är nu nominerad till stora ljudbokspriset Storytel Awards. Boken var den sjätte mest lyssnade under 2019. 

– Det känns fantastiskt roligt att dansa med de stora elefanterna som Lagercrantz och Schepp. Jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv. Nu hoppas jag bara att den går vidare till final, säger Samuel Karlsson.

En uppföljare till boken vid namn "I mördarens skugga" släpptes för en tid sedan. Andra nominerade är bland annat David Lagercrantz, Emelie Schepp, Helen Tursten, Mari Jungstedt och Viveca Sten. 

Omröstningen avslutas den 17 januari. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt