Annons:

Ragnar Ågren är vd för Inzile som nu ingått ett stort samarbete med jätten Bosch.

VÄSTERVIKSFÖRETAGET INGÅR SAMARBETSAVTAL MED JÄTTEFÖRETAGET

Västerviksföretaget Inzile AB ingår samarbetsavtal med globala jätten Bosch AB. Samarbetet omfattar service av Inziles eldrivna arbets- och transportfordon på den svenska marknaden. 

Annons:

Tyska elektronikjätten Bosch är världens största underleverantör till fordonsindustrin och finns i mer än 50 länder över hela världen. Bosch har knappt 400 000 anställda. 

Nu ingår Västerviksföretaget Inzile AB, med fabrik i Västervik, ett samarbetsavtal med Bosch som omfattar service av Inziles eldrivna arbets- och transportfordon på den svenska marknaden.

Genom samarbetsavtalet får Inzile tillgång till ett stort nätverk av serviceverkstäder för lastbilen Pro4.

Bosch Car Service kommer också fungera som leveranspunkter för nya fordon till Inziles kunder.

– Samarbetsavtalet med Bosch blir en viktig grundsten i vår affärsmodell. Tillsammans med vår nya rikstäckande servicepartner kommer vi kunna erbjuda våra kunder ett förstklassigt omhändertagande i Sverige säger Ragnar Åhgren, vd för Inzile, i ett pressmeddelande.

"Ser stor potential"

Inzile skriver i pressmeddelandet att man genom Bosch storlek, kompetens och inflytande inom den internationella fordonsindustrin får en partner som ger företaget förutsättning att etablera sig som en långsiktig leverantör inom segmentet. 

– Vi ser en stor potential i samarbetet och avtalet förstärker vår position som ett ledande servicekoncept för bilbranschen. Fordonsindustrin genomgår just nu en stor transformation där ökade samhällskrav såväl som bilbranschens egna förväntningar på ett hållbart samhälle ökar kraftigt. Bosch har både styrka och kompetens att vara en stark aktör även i framtiden, säger Lars Dahlin, Concept Manager på Bosch Car Service, i pressmeddelandet.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt