Annons:

Vimmerbyhus kan ta hem pris – finalister i tävling

Vimmerbyhus kan ta hem pris.

Vimmerbyhus kan ta hem pris – finalister i tävling

Företaget Vimmerbyhus har chansen att ta hem en titel. Vimmerbyföretaget är finalist i tävlingen Årets Småhus.
– Konkurrensen är stentuff, säger Maria Åberg, Vimmerbyhus.

Annons:

Tävlingen anordnas av försäkringsbolaget Gar-Bo, som är specialiserade på småhus och bostadsrätter. Tillsammans med Götenehus AB och Eksjöhus AB tävlar Vimmerbyhus AB om titeln Årets Småhus 2020. 

Vimmerbyhus tävlar med bidraget "Villa Farenius" i Vaggeryd. 

– I år är det andra året som vi genomför tävlingen och vi har fått in ännu fler bidrag än föregående år. Det har varit utmanande för juryn att välja ut tre finalister, men nu är de klara. Det gör mig oerhört glad att se alla fina småhus som byggs runt om i Sverige och det blir ett fortsatt spännande och utmanande arbete att utse en vinnare bland finalisterna, säger Linnea Moberg, vd på Gar-Bo, i ett pressmeddelande. 

"Stentuff konkurrens"

En expertjury, bestående av personer med lång erfarenhet inom småhusbranschen, har valt ut de tre finalisterna.

– Det har som alltid varit ett roligt och utmanande arbete att utse finalisterna i tävlingen Årets Småhus, där juryns kunskapsmässiga bredd är en stor tillgång. De flesta bidrag har hållit en mycket hög kvalitet, med innovation och hållbarhet i fokus. Det är också tydligt att förra årets uppmärksamhet på tävlingen skapat ett stort intresse och prestige inför årets upplaga av tävlingen, säger David Johnsson, TMF, ordförande för juryn i Årets småhus.

Tävlingen har fokus på hållbarhet och att kunna förmedla en god sälj- och byggprocess. 

– Vårt bidrag är ett hus skapat av och för kunden, och helt kundunikt. Huset är 182 kvadratmeter i fyra vinklar och fasaden är målad i närnvitrol och har svarta exteriöra detaljer. Konkurrensen är stentuff, så det känns riktigt kul att vara en av de tre finalisterna, säger Maria Åberg, sälj- och marknadskoordinator på Vimmerbyhus.

Vinnaren presenteras den 10 juni i år.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt