Annons:

Campingen förlänger sitt erbjudande:

Alla personer över 65 år i Vimmerby kommun får spela gratis minigolf på Vimmerby Camping i sommar. Foto: Privat

Campingen förlänger sitt erbjudande: "En vecka var för lite"

Vimmerby Camping har bjudit alla personer över 65 år på minigolf under veckan. Nu väljer Hampus Thorstensson och Elisabeth Wolmeryd att permanenta satsningen. 

Annons:

Vimmerby Camping har en nyrenoverad minigolfbana på sin anläggning. Hampus Thorstensson och Elisabeth Wolmeryd är väldigt nöjda med resultatet från första veckan där alla seniorer i åldern 65 år och äldre blev bjudna på minigolf.

– Det blev en succé på alla plan med cirka 50 deltagare, vilket vi tycker är väldigt roligt. Känslan efter fredagen var för oss likt för många andra att sommaren blev något gråare, mer ensam och än mer isolerad. Vi vill vara en bit av att bryta det, säger Hampus Thorstensson och syftar på att Astrid Lindgrens Värld tvingas stänga parken för resten av säsongen. 

"En vecka var för lite"

Tanken var att de skulle erbjuda alla över 65 år på gratis minigolf under endast en vecka. Nu blir det ändring på det och satsningen permanentas under hela sommaren.

– Den tacksamhet vi fick tillbaka från veckans gratis minigolf gör att vi nu ändrar oss. En vecka var för lite. Vi bjuder alla Vimmerbys 65+ på minigolf resterande del av säsongen, alla veckans dagar under tre timmar, säger Hampus Thorstensson. 

Syftet är att skapa en aktivitet som både är friskvårdsfrämjande ssamtidigt som den går att genomföra med social distans.

– Självklart hoppas vi på att kunna sälja någon extra kopp kaffe eller varför inte en mjukglass men det primära är att de som hjälp oss att skapa denna fantastiska miljö ska få känna sig välkomna att bryta den tråkiga isoleringen som annars kan ske med att komma ut i naturen, säger han.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt