Annons:

Svärd om intresset för Krönsmon: ”Pandemin påverkar inte”

Thomas Svärd är glad över att infarten till Krönsmon är på väg att bli verklighet.

Svärd om intresset för Krönsmon: ”Pandemin påverkar inte”

Nu är snart av- och påfarten till Krönsmon verklighet. Intresset för industriområdet har inte minskat på grund av pandemin.
– Vi ser en stabilitet, säger Thomas Svärd. 

Annons:

I början av november beräknar Trafikverket att av- och påfarten till Krönsmon från riksvägen är klar. 

– Det känns fantastiskt bra och är lite grand en milstolpe för oss. Uppgiften jag går på är att det ska vara klart under hösten 2020, sedan när hösten är kan man alltid tvista om. Men det känns jättebra, Krönsmon är något man har hållit på med i många år, säger Thomas Svärd. 

Utvecklingschefen tror att en färdig väg kommer stärka intresset.

– Vi hoppas på att snart gå in i steg två i vårt marknadsföringsprojekt och just med tanke på att vi har ett antal tomter kvar, så tror jag att intresset kan bli större när vägen är klar. Det ligger bra i tajmingen. 

Har ni märkt av någon nedgång i intresse på grund av pandemin?

– Pandemin verkar inte ha haft någon jättestor inverkan. Vi ser en stabilitet och de som har visat intresse tidigare gör det fortfarande. Vi får förfrågningar då och då, och faller alla saker rätt kan det bli något inom någon eller några månader. 

Känner du någon oro för hur pandemin ska påverkan?

– Bilden vi har i dag, när det gäller pandemins inverkan på Krönsmon, är att vi inte känner någon oro. Här handlar det om att bygga nytt och kanske en helt ny verksamhet och då är det ofta ett längre tidsperspektiv. Det är kanske tre till tio år framåt och då får vi hoppas att vi är förbi den här pandemin. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt