Annons:

Uppesittarkvällen gav bra klirr i föreningarnas kassor

Lotta Engberg och Stefan Odelberg var programledare för Bingolottos uppesittarkväll i TV4. Foto: Johan Carlén, Folkspel/Pressbild

Uppesittarkvällen gav bra klirr i föreningarnas kassor

Bingolottos uppesittarkväll i TV4 blev lyckosam och gav drygt 100 miljoner kronor till föreningarna som har sålt bingolotter. 

Annons:

Bingolotto sålde fyra miljoner lotter till onsdagens uppesittarkväll och det gav den största utdelningen någonsin till landets föreningar på drygt 100 miljoner kronor. 

”Vi ska komma ihåg att försäljningen skett under omständigheter i sammanhanget vi aldrig tidigare upplevt. De restriktioner som hälsoläget medfört har naturligtvis gjort arbetet med att få ut lotterna oerhört mycket svårare detta år. Det är i skenet av det vi ska förstå vilken enorm insats alla inblandade gjort för att få till ett resultat som det här. Likaså hylla alla lottkonsumenter, som uppenbarligen uppskattar såväl vårt traditionsenliga program dan-före-dan som det faktum att föreningslivet behöver vårt stöd mer än någonsin”, säger Hans Sahlin, vd på ideella Folkspel, i ett pressmeddelande.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt