Annons:

Industrilokaler på gång i både Vimmerby och Hultsfred

Anncott Fastighetsbolag bygger industrilokaler på Krönsmon

Industrilokaler på gång i både Vimmerby och Hultsfred

Utifrån ett koncept som visat sig framgångsrikt i Västervik satsar Anncott Fastighetsbolag på industrilokaler i både Vimmerby och Hultsfred.

Annons:

Anncott Fastighetsbolag har sedan förra året byggt 28 industrilokaler i olika storlekar i Västervik. Samtliga är nu sålda till olika företag.

– Det går väldigt bra för Västervik och för näringslivet där, menar Anncotts ägare Leif Sörensen.

Sörensen är även optimistisk ifråga om Vimmerbys utveckling, och bygget av industrilokaler på Krönsmon är i full gång. Totalt ska det bli 31 lokaler  och de 16 lokaler som utgör etapp 1 är redan färdigställda.

– Vi har precis startat försäljningen och räknar med att köra igång marknadsföringen efter semestrarna. Tre- fyra lokaler är redan reserverade för intressenter.

 

Projektering i Hultsfred

Även Hultsfred är intressant för Anncott och bygglovet är klart sedan en månad:

– Det har funnits lite tveksamheter gällande Hultsfred, men i och med att det nya handelsområdet växer upp har vi beslutat oss för att bygga i anslutning till det. Vi har projekterat tio lokaler där.

Innan bygget kan starta måste Anncott invänta startbesked, vilket väntas komma i slutet av augusti.

– Det verkar finnas intresse i Hultsfred, det är en del som har ringt och frågat när vi kommer igång och vad det är för storlekar på lokalerna. Men vi tar det lite försiktigt, vill inte gå ut för hårt innan bygget har startat.

Annons:

Henrik Nestor

henrik@henriknestor.com

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt