Annons:

Josefine vill upprepa fjolårets succé i Frödinge kyrka

Josefine Larsson vill upprepa fjolårets succé i Frödinge kyrka. Foto: Privat

Josefine vill upprepa fjolårets succé i Frödinge kyrka

I morgon kväll blir det stor konsert i Frödinge kyrka. Precis som förra året bjuder Josefine Larsson in till en härlig musikkväll. – Vi är väldigt laddade och taggade, säger hon.

Annons:

Förra året bjöd Frödingetjejen in trakten till en konsert i Frödinge kyrka. Det slutade med succé och nästan 300 personer trängdes i den proppfulla kyrkan.

På söndag är det dags igen. Den här gången har Josefine Larsson bjudit in flera vänner för en fyllig musikkväll. Vilka vännerna är avslöjar hon inte.

– Det ser bra ut, men jag är väldigt spänd. Evenemanget heter Josefine med gäster så de som kommer vara med är hemligt. Inte ens våra familjer vet vilka som kommer att vara med. Det blev en väldig succé förra året, men jag vill göra något helt annat och något nytt för att skapa en nyfikenhet hos människor. Det är spännande när folk inte vet vilka som kommer att uppträda.

”Definitivt värt det”

Konserten arrangeras av Svenska Kyrkan, precis som förra året.

– Det var i princip fullsatt förra året och jag känner mig spänd över om vi har når ut till lika många i år. Jag har inga förväntningar egentligen, men det är alltid roligt med mycket folk. Det är mycket jobb med en sådan här konsert och när man får publikens uppskattning är det definitivt värt det.

Spelar på hemmaplan

Larsson har satsat mer på musiken under det senaste åren och spelat på en mängd olika ställen. Hon blandar egenskrivet material med covers.

– Jag har alltid haft musik som intresse. Jag och en tjej till har varit ute som trubadurer en del, men det är kul när man kan involvera fler och man kan göra något tillsammans. På söndag har vi valt ett tema som vi tycker passar perfekt, men vilket det är får publiken veta först.

Josefine är uppvuxen i Frödinge.

– Det är alltid roligt att spela i sin hemort och att spela inför folk som man känner. Jag hoppas på en trevlig och rolig kväll på söndag. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt