Annons:

Ulf Carling och Eva Kindstrand ser fram emot sommarens konsert i Storebroparken då Gunhild Carling med Carling Family kommer på besök. Foto: Ossian Mathiasson

Artisten kommer till Storebro i sommar: “Underhållningen är världsunik"

Artisten Gunhild Carling har landat i Sverige igen. Nu väntar en intensiv sommarturné och ett av stoppen blir i Storebroparken den 31 juli.
– Underhållningen är världsunik, säger Gunhilds bror Ulf Carling som är en av medlemmarna i familjebandet.

Annons:

Allsången i Storebro blir inte av den här sommaren heller. Storebro IF har ändå hittat en lösning för att anordna en konsertkväll i Storebroparken i sommar. 

Lördagen den 31 juli uppträder Gunhild Carling med Carling Family i Storebroparken och 500 personer har möjlighet att lösa biljetter som släpps inom en snar framtid. 

– Vi har hela tiden känt att vi vill göra något kul i sommar, men det har varit svårt. Sedan ringde Ulf (Carling) om att de var intresserade av att uppträda. Vi i föreningen funderade inte särskilt länge förrän vi sa att vi gör något roligt i parken. Familjen Carling kommer till Storebroparken i sommar. Det känns väldigt spännande, säger Eva Kindstrand, ordförande i Storebro IF. 

Gunhild Carling hemma i Sverige igen

Gunhild Carling, precis hemkommen från Kalifornien, kommer dyka upp i Storebroparken tillsammans med alla andra i familjen Carling, som har uppträtt runt om i världen sedan 1984. 

Det blir tre-fyra spelningar i veckan under sommaren och Ulf Carling, bosatt i Frödinge och lillebror till Gunhild, ser fram emot konserten i Storebro av flera anledningar. 

– Vi har inte spelat ihop sedan coronapandemin bröt ut så det ska bli roligt. Det var fantastiskt att se parken när jag var där första gången. Det är en helt magisk plats med en stor sjö precis intill och solnedgången är magisk, säger Ulf Carling. 

Vad kan du säga om den spelning som ni ska bjuda på i Storebro?

– Vi bjuder på gladjazzvarieté och underhållningen är världsunik. Det är en kombination av musiker, dansare, showartister, cirkusartister och komik. Vi har byggt på det ena efter det andra sedan starten 1984. 

"Kan inte bli något annat än succé"

Den musicerande familjen består av elva personer från tre generationer där den äldsta deltagaren är 76 år och den yngsta tolv år. Familjen ska även genomföra fyra konserter i Toverum under vecka 30, det vill säga före konserten i Storebro. 

– Jag tycker att vi har ett bra helhetskoncept. Jag vet inte om vi är mest kända för musiken eller för varietén. Vi tycker att det ska vara kul med underhållning, säger Ulf.

Eva Kindstrand från Storebro IF ser fram emot att arrangera ett lagom stort evenemang i sommar. 

– Det ska bli härligt med en konsert med den magiska solnedgången som Ulf beskriver. Våra funktionärer ska också få dra igång sitt arbete. Det kan inte bli något annat än succé, säger Kindstrand. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt