Annons:

Satsningen föll väl ut – Stuneks utses till årets butik

Anna och Petra Pettersson driver tillsammans Stuneks i Vimmerby och tilldelades utmärkelsen "Årets butik". Foto: Ossian Mathiasson

Satsningen föll väl ut – Stuneks utses till årets butik

Från en nischad bransch till att erbjuda ett helhetskoncept. Det är förklaringen till att Stuneks, butiken i centrala Vimmerby, tilldelas priset som årets butik. 

Annons:

För några år sedan flyttade underklädesbutiken Stuneks till dubbelt så stora lokaler i centrala Vimmerby och satsade på att utöka och bredda sortimentet av damkläder. 

När butiksgrannen Sko-Nisse meddelade att de skulle lägga ner verksamheten under förra sommaren kom mor och dotter, Petra och Anna Pettersson, med beskedet att de tar över lokalens för att utvidga sin verksamhet med försäljning av skor och mer kläder. 

Stuneks öppnade sin nya skobutik i mitten av mars och satsningen har fallit väl ut. På kvällens företagsgala på Brygghuset delade Beathe Skaate ut Vimmerby Handels pris till Stuneks som därmed utses till årets butik. 

Anna och Petra Pettersson kände inte till att de skulle få den fina utmärkelsen på företagsgalan och oktoberfesten. 

– Det känns bra och det har gått väldigt bra. Det är bara att köra, säger Petra och Anna Pettersson från scenen. 

Fakta

Motivering till Stuneks som får Vimmerby Handels pris 2022: 

”Priset i år går till en butik som såg möjligheterna att gå från en nischad bransch till att erbjuda ett helhetskoncept. Med ett fortsatt stort fokus på att ge kunderna personlig service samt att erbjuda ett brett urval av produkter av god kvalité och känsla. Så med stor entusiasm, härlig känsla och med vinnande personligheter har ägarduon utvecklat sin verksamhet som bidrar till att stärka både Vimmerbys utbud och Vimmerby som handelsstad”.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt