Annons:

EXTRA: FÖRETAG HAR FÅTT NY MÅNGMILJONORDER

Jernforsen Energy AB har fått en ny order i mångmiljonklassen. Foto: Lotta Madestam

EXTRA: FÖRETAG HAR FÅTT NY MÅNGMILJONORDER

Jernforsen Energy AB har fått förtroendet att leverera en femte anläggning till Inn Tre Energi AS i Norge. Den här gången är ordern värd cirka 36 miljoner kronor.
– Ordern tryggar anställning för befintlig personal samt ökar möjligheten till nyanställningar, meddelar företaget i ett pressmeddelande.

Annons:

Lågkonjunkturen slår brett över Sverige och Europa vilket gör Jernforsen Energy AB extra stolt över förtroendet att leverera en femte anläggning till Inn Tre Energi AS i Norge.

Den sålda anläggningen är en fjärrvärmeanläggning som kommer att förse invånarna i Verdal No med värme redan i början av 2025.

– Vår styrka är att vi levererar kvalité och service i absolut världsklass, säger Magnus Extergren, försäljningschef på Jernforsen Energy AB.

Ordersumman denna gång är cirka 36 miljoner kronor och ordern tryggar anställning för befintlig personal samt ökar möjligheten till nyanställningar, uppger företaget.

– Med Jernforsens bas i Småland och Halland, där cirka 80 procent av omsättningen hamnar, så hjälper den även till att säkra anställningar på många andra företag i områdena, säger Magnus Extergren.

 

Vi söker Magnus Extergren för en kommentar.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt