Annons:

Hon tar över som butikschef i Vimmerby:

Nathalie Nilsson tar över som butikschef för Coop i Vimmerby. Foto: Privat

Hon tar över som butikschef i Vimmerby: "Ska bli jätteroligt"

Häromdagen stod det klart att Sara Green fått jobb som butikschef på Coop Flanaden i Oskarshamn. Nu är det klart vem som ersätter henne i Vimmerby.
– Det ska bli jätteroligt att lära känna nya kunder här, säger Nathalie Nilsson. 

Annons:

Tidigare i veckan stod det klart att Vimmerbybon Sara Green skulle byta jobb. Hon lämnar Coop i Vimmerby för Coop Flanaden i Oskarshamn, där hon blir ny butikschef.

– Det känns jättespännande att komma tillbaka till Oskarshamn. Jag trivdes superbra i butiken, både med personal och kunder. Jag tror det här kommer bli hur bra som helst. Det är en fantastisk möjlighet och en jättefin butik, säger hon.

Redan nu står det klart vem som tar över chefsjobbet i Vimmerby tills den nuvarande, Nathalie Larsson, är tillbaka från sin föräldraledighet. Det rör sig om Nathalie Nilsson från Mönsterås, som tidigare var butikschef i just Mönsterås. 

– Den butiken lades ned i december på grund av bristande lönsamhet, så jag har gått hemma en period. Då öppnades den här möjligheten och jag tror att det kan passa mig, säger Nathalie Nilsson. 

"Snabba puckar"

Hon har bott i trakterna tidigare och den Coop-butik hon hade ansvar för i Mönsterås var, precis som den på Fiskaregatan i Vimmerby, en Netto-butik förut.

– Så jag har haft koll på den här butiken sedan tidigare. Den har ingått i samma förening och vi har haft samma distriktschefer. Det är en del ny personal som tillkommit, men det är också kvar några rutinerade. Det ska bli spännande att lära känna dem. 

Hon tillträder sitt nya jobb redan på måndag. 

– Ja, det är snabba puckar i den här föreningen. Det ska bli jätteroligt. Jag ser fram emot att lära känna nya kunder i Vimmerby och hoppas att det ska bli superbra. 

Ska pendla varje dag

Hon kommer pendla till jobbet varje dag. 

– Jag tycker det är viktigt att vara på plats varje dag. Man har varit tillmötesgående med arbetstider och så, och personalen är informerad om det också. 

Vad kännetecknar dig som chef?

– Jag vill gå in med nya ögon och kanske tillföra något som kan utveckla butiken. Sedan hoppas jag att jag kan lära mig själv något nytt också. Ibland är det nyttigt att byta mark och jag ser det här som en jättebra möjlighet för mig. Som person skulle jag beskriva mig som tillmötesgående, snäll och att jag försöker få med mig alla. Jag är noga med att utbilda personalen och att alla ska kunna allt.

Hur länge hon blir kvar är inte helt klart.

– Vi har inte riktigt diskuterat ännu, men det behövs en chef på plats. Vi kör så länge som det går. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt