Annons:

Banken renoverar lokal – klart med ny men ännu hemlig hyresgäst

Denna lokal som Sparbanksstiftelsen tidigare har huserat i håller just nu på att renoveras. Det är klart med en ny men ännu hemlig hyresgäst. Foto: Ossian Mathiasson

Banken renoverar lokal – klart med ny men ännu hemlig hyresgäst

Vimmerby Sparbank är just nu i full färd med renovering av Sparbanksstiftelsens tidigare lokal. Det är klart med en ny men ännu hemlig hyresgäst. 
– Vi är överens med ett företag, säger Kent Skaate, vice vd och företagschef på Vimmerby Sparbank. 

Annons:

Både Fastighetsbyrån och Sparbanksstiftelsen har hållit till i lokalen under Vimmerby Sparbank. Nu håller lokalen, som drabbades av en vattenläcka för ett drygt halvår sedan, på att renoveras. 

– Det har varit en vattenläcka där. Vi renoverar lokalen och ser till att det blir kontorsutrymme med plats för fyra kontor. Sparbanksstiftelsen var där nu senast och lånar nu en annan lokal av oss. För länge sen var Fastighetsbyrån i lokalen. Christian Johansson på Profil & Kontor har också varit där, säger Kent Skaate. 

Klart med ny men ännu hemlig hyresgäst

Lokalen har stått tom fram och tillbaka och haft problem med ett avlopp och en vattenläcka på sistone.  

– Nu är stammen bytt och då kände vi oss tvungna att göra något åt den där lokalen. Om vi inte skulle få någon hyresgäst kände vi att det är bra att renovera lokalen. Vi kan låna ut lokalen till någon företagare som vill starta upp något istället för att den står tom, säger Kent Skaate. 

Hur långt har man kommit med renoveringen?

– Det ska vara klart till 1 maj. 

När renoveringen är klar kommer en ny men ännu hemlig hyresgäst ta plats i lokalen. Kent Skaate vill i dagsläget inte avslöja vilket företag det är. 

– Jag kan inte säga något om den nya hyresgästen än, men det kommer bli något där framöver. Jag måste prata med dem och det kan jag göra rätt snart.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt