Annons:

Redovisningsbyrån tar plats i nya lokaler i Vimmerby

Redovisningsbyrån ARK AB flyttar in i en lokal som Vimmerby Sparbank har renoverat och gjort iordning. Foto: Ossian Mathiasson

Redovisningsbyrån tar plats i nya lokaler i Vimmerby

Vimmerby Sparbank har renoverat Sparbanksstiftelsens tidigare lokal för att bereda plats åt redovisningsbyrån ARK AB som trivs i sina nya lokaler. 
– Det känns kul och härligt att ha egna lokaler, säger Sanna Lindblad, kontorsansvarig på ARK i Vimmerby. 

Annons:

Vimmerby Sparbank har med hjälp av lokala företag renoverat den lokal som Fastighetsbyrån och Sparbanksstiftelsen tidigare har huserat i. 

Redovisningsbyrån ARK AB, med huvudkontor i Tidaholm och filial i Vimmerby sedan september 2022, flyttar från Eklunds Företagscenter till Vimmerby Sparbanks lokal på bottenplan. 

Flyttlasset gick den 19 april och Sanna Lindblad, kontorsansvarig i Vimmerby, är nöjd med flytten då företaget hade vuxit ur sina lokaler på Eklunds Företagscenter och kände att det var dags att hitta något eget och något större. 

– Det var jättefint på Eklunds Företagscenter och det var det som gjorde att vi drog oss från att flytta, men vi växte ur kontoren. Här får vi mer utrymme och fler och större kontor. Det är fräscha lokaler och bra ljudisolerat, vilket är väldigt tacksamt för arbetsmiljön. Vi trivs jättebra och det blev bättre än vad vi hade trott, säger Sanna Lindblad. 

Det är i dagsläget tre personer som jobbar på ARK i Vimmerby. 

– Vi blir fyra medarbetare från och med september. Det känns bra med flytten och det är kul att vi blir fler här i Vimmerby, säger 

ARK jobbar med löpande redovisning åt diverse bolag och löneadministration och är också underkonsulter till affärssystemet Monitor. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt