Annons:

Här är företaget som flyttar in i bankens nyrenoverade lokal

Redovisningsbyrån ARK AB flyttar från Eklunds Företagscenter till en nyrenoverad lokal som tillhandahålls av Vimmerby Sparbank. Bilden är ett montage. Foto: Lotta Madestam/Ossian Mathiasson

Här är företaget som flyttar in i bankens nyrenoverade lokal

Renoveringen av Sparbanksstiftelsens tidigare lokal pågår för fullt. Nu står det klart vad det är för företag som flyttar in i lokalen. Redovisningsbyrån ARK AB flyttar från Eklunds Företagscenter till banklokalen. 
– Det känns givet med en flytt nu när vi blir fler på kontoret i Vimmerby, säger Sanna Lindblad, kontoransvarig på ARK i Vimmerby. 

Annons:

Vimmerby Sparbank har under våren arbetat med att renovera den lokal som Fastighetsbyrån och Sparbanksstiftelsen tidigare har huserat i. När vår tidning berättade om renoveringen i mars sa Kent Skaate, vice vd och företagschef på Vimmerby Sparbank, att en ny men hemlig hyresgäst kommer ta plats i lokalen från och med 1 maj. 

Nu kan Kent Skaate berätta att redovisningsbyrån ARK AB i Tidaholm, som öppnade kontor i Vimmerby i september 2022, flyttar från Eklunds Företagscenter till Vimmerby Sparbanks lokal på bottenplan. 

– Det är kul att vi får in en verksamhet i lokalen och att det blir liv och rörelse där igen. Renoveringen börjar gå mot sitt slut och företaget flyttar in den 1 maj, säger Kent Skaate. 

"Vuxit ur våra lokaler"

ARK har sitt huvudkontor i Tidaholm och en filial i Vimmerby sedan drygt ett och ett halvt år tillbaka. Sanna Lindblad, kontorsansvarig i Vimmerby, ser fram emot flytten.

– Vi har vuxit ur våra lokaler på Eklunds Företagscenter och kände att det var dags att hitta något eget och något större. Vi behövde fyra kontorsplatser och ett konferensrum och det var precis vad de kunde erbjuda oss. Det blir nya och fräscha lokaler och det är lagom stort för oss. Det är också smidigt och bra att lokalen ligger centralt, säger Sanna Lindblad. 

Sanna Lindblad var ensam när företaget etablerade sig i Vimmerby hösten 2022. Nu jobbar hon tillsammans med Elvira Sandström i Vimmerby och personalstyrkan ska utökas ännu mer framöver.  

– Tanken är att vi ska vara fyra medarbetare till hösten. Vi har en ny nyanställd som börjar på måndag och en till person som börjar i höst. 

ARK jobbar med löpande redovisning åt diverse bolag och löneadministration och är också underkonsulter till affärssystemet Monitor. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt