Annons:

Lokalt företag firar 25 år – bygget på Ceos går framåt

Strömstyrkan ska flytta till nya fräscha lokaler på Östra Ceos nästa sommar och på torsdagseftermiddagen hade nästan alla väggar kommit på plats. Foto: Ossian Mathiasson

Lokalt företag firar 25 år – bygget på Ceos går framåt

I 25 år har Strömstyrkan varit verksamma i Vimmerby.
Det firar företaget med middag och övernattning på Stadshotellet i helgen.

Annons:

Den 14 oktober 1992 startade Strömstyrkan sin verksamhet i Vimmerby och i helgen passar de på att fira 25 år som företag.

– Alla anställda med respektive ska gå till Stadshotellet på lördag. Vi ska äta och dricka gott och ha en trevlig kväll, säger Niklas Johansson, en av två delägare på Strömstyrkan.

2008 bytte Strömstyrkan i Vimmerby ägare när Anders Palmér och Ingmar Gustafsson lämnade över rodret till Bo Karlsson och Niklas Johansson.

"Vi bygger för fullt"

Under alla 25 år har de haft lokaler på Tallholmen men inte så länge till. Strömstyrkan ska lämna sina nuvarande lokaler och flytta till Ceos-området under nästa sommar. 

Man har köpt 8 000 kvadratmeter på området och byggnationen är i full gång.

– Vi håller på och bygger för fullt. Stommen finns redan på plats och väggarna håller på att resas, det sista kommer bli klart i dag. Nu har vi byggnaden på plats, säger Niklas Johansson.

Strömstyrkan har 20 anställda i Vimmerby just nu och ledningen känner att nybyggnationen på Ceos-området är ett naturligt steg i deras utveckling.

– Det ska bli jätteroligt att få en egen lokal som vi kan utforma utifrån våra behov och hur vi vill ha det. Vi har varit i samma lokaler i 25 år och nu gör vi det som vi har tänkt och får förhoppningsvis ett bättre flöde och bättre utrymme för vår personal. Det blir nytt och fräscht, större och bättre anpassat för vår verksamhet, säger Niklas Johansson, 

Då ska det vara inflyttningsklart

Han räknar med att det ska vara inflyttningsklart till nästa sommar eller strax efter semestern.

– Ja, nu när byggnaden har kommit på plats så ska vi fixa allt invändigt. Då är det i mitten på nästa år som det börjar bli aktuellt med inflyttning. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt