Annons:

Lars-Göran säljer campingen efter nästa säsong

Lars-Göran Johansson har bestämt sig för att sälja Vimmerby Camping efter nästa sommarsäsong. Foto: Ossian Mathiasson

Lars-Göran säljer campingen efter nästa säsong

Lars-Göran Johansson har drivit Vimmerby Camping vid Nossen sedan hösten 2000. Nu planerar han att sälja verksamheten efter nästa sommarsäsong.
– Jag tänker köra en säsong till, sen är det meningen att någon annan ska ta över, säger Lars-Göran Johansson till Vimmerby Tidning.

Annons:

Lars-Göran Johansson, även kallad Lasse på Nossen, köpte campingdelen vid Nossen av Vimmerby kommun hösten 2000 och gjorde sin första sommarsäsong året därpå. 

Nästa säsong, den 19:e i ordningen, ser dock ut att bli hans sista, vilket Vimmerby Tidning (VT) var först med att rapportera om.

– Hur roligt det än är så känner jag nu att jag aldrig kan vara ledig på sommaren och det är något jag börjat sakna. Nu har jag köpt husbil och tänker försöka åka runt lite i Sverige, kanske landa in och se hur mina kollegor i branschen har det, säger Lars-Göran Johansson till VT. 

"Flera som visar intresse"

Då han inte tänker sälja campingen förrän efter sommaren 2019 ligger den inte ute till försäljning än. 

– Det finns flera som visar intresse att köpa anläggningen. De har hört ryktesvägen at jag vill sälja och tagit kontakt men det har inte lett till något konkret ännu, säger Johansson till VT. 

Campingen har i dagsläget ett 30-tal stugor på området, 200 campingplatser med eluttag och 140 platser finns för tält och husvagnar utan el. Verksamheten har också utrustats med restaurang och servicebutik under Johanssons tid på campingen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt