Annons:

Hon tar över som arrendator för Café Kröngården

Café Kröngården, mellan Vimmerby och Södra Vi, har klart med ny arrendator. Foto: Bertil Andersson/arkivbild

Hon tar över som arrendator för Café Kröngården

Café Kröngården har klart med en ny arrendator efter Conny Gyllenelg. Och det blir en person från trakten som tar över verksamheten.

Annons:

Under sensommaren begärde Conny Gyllenelg, som arrenderat Café Kröngården under sommaren, att bryta gällande hyresavtal. Föreningen Kröngården påbörjade då omedelbart rekrytering av ny arrendator. Det skriver man i ett pressmeddelande.

Vid Föreningen Kröngårdens årsmöte för någon vecka sedan meddelades att ny arrendator för Café Kröngården blir Therése Ek Sandberg, Djursdala.

Therése är distriktssköterska men kommer från och med 1 april 2020 att ansvara för Café Kröngården. Hon är väl bekant med Kröngården genom att hon tillhör en av medlemsförsamlingarna och på sätt varit mycket engagerad med praktiskt arbete på sommargården tidigare, skriver man i pressmeddelandet.

– Jag ser mycket positivt på denna lösning med att Therése Ek Sandberg går in som arrendator för Café Kröngården och hoppas på ett fint samarbete mellan caférörelsen och verksamheten i Kröngårdskyrkan, kommenterar föreningen Kröngårdens ordförande Magnus Carlsson

 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt