Annons:

Här är banden som kommer till Prime i påsk

De vet du och Basic Element kommer till Vimmerby och Mässhallarna i påsk.

Här är banden som kommer till Prime i påsk

Det blir två olika liveakter på Mässhallarna på påskafton. Dels kommer Melodifestivalenaktuella gruppen De vet du och dels blir det nostalgi med Basic Element. – Vi är otroligt nöjda med bokningarna, säger vd:n Linda Carlsson.

Annons:

Club Prime fortsätter att satsa hårt på sina bokningar. 

Under fredagen gick nattklubben ut med vilka som ska stå för musikunderhållningen i samband med påskfesten på Mässhallarna. 

Bokats har både humorgruppen "De vet du", aktuella i Melodifestivalen, och det svenska eurodance-bandet Basic Element. 

– Påsken är en stor högtid för fest och dans och det vill vi värna om. Nytt för denna påsk blir att vi kommer köra två liveakter, detta för att skapa en så bred arena som möjligt för att få yngre och mognare publik att samlas på ett och samma dansgolv. Vi tror på fester med stor åldersmix, det ger en så fantastisk dynamik att mötas över åldersbarriärerna och gör festen så mycket roligare för alla, säger Primes vd Linda Carlsson.

"Känns galet"

Basic Element bildades 1992 och är stora inom svensk eurodance. Bandet har haft hits som "This must be a dream" och "The Promise Man" Så här beskrivs bandet av Prime: "Basic Element har gjort fantastiska låtar under många år och vi hoppas unga som äldre kan känna igen sig och känna rytmen från deras hits". 

De Vet Du slog igenom ordentligt för några år sedan och har Sveriges största musikkanal på Youtube med över 120 000 följare och 30 miljoner visningar. Gruppen är just nu aktuell i den svenska melodifestivalen.

– Att de kommer till Vimmerby och ger alla här möjligheten att se dem live känns lite galet och fantastiskt roligt, säger Linda Carlsson.

"Otroligt nöjda"

Vd:n Linda Carlsson är väldigt nöjd med bokningarna. 

– Vi är otroligt nöjda och hoppas på en grym fest med mycket folk och härlig stämning på påskafton. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt