Annons:

NAUSE KOMMER TILL SPRINGBREAK I SOMMAR

Den 5 juni arrangeras årets upplaga av Springbreak Hultsfred. På scenen kommer bland annat Nause att stå. Foto: Ossian Mathiasson

NAUSE KOMMER TILL SPRINGBREAK I SOMMAR

Springbreak är en höjdpunkt för många ungdomar i det här området. Årets uppställning av artister av dj:s bjuder bland annat på Nause.

Annons:

Varje år fylls Metropol i Hultsfred av partysugna ungdomar som dansar loss i en egen värld av ljud- och ljusproduktion, UV-färger och glowsticks. 

Som Dagens Hultsfred kunde berätta i måndags går den nystartade e-sportföreningen i Hultsfred in som delarrangör i Springbreak Hultsfred. 

– Fokus på Springbreak Hultsfred ligger i att erbjuda musik i genren EDM (Electronic Dance Music) och hardstyle med mera. Då detta ligger varmt inom digitaliseringens former passar det föreningen perfekt att jobba och utveckla detta, säger Christoffer Frick.

Nause kommer till Hultsfred

Nu står det klart vilka artister och dj:s som kommer till Springbreak Hultsfred den 5 juni. Det handlar om Nause, Rebuz och Project Hardstyle med Ezenia. 

Nause är en av Sveriges största dj-akter som slog igenom för åtta år sedan med låten ”Made of” som har tagit nomineringar i både Grammis och P3 Guld. 2016 kom singeln ”Dynamite” som hängde flera veckor på topplistorna och låten har streamats över 110 miljoner gånger. 

Rebuz är Springbreak Hultsfreds egna dj:s och Project Hardstyle med Ezenia har släppt uppemot 100 låtar och nyligen bytt skivbolag. Bakom namnet finns Vimmerbykillen Thomas Lundgren som under flera år skapat hardstylemusik. Han har runt 25 000 lyssnare per månad på Spotify. 

– En sak är säker, vi har hungriga ungdomar som vill skapa något riktigt häftigt och unikt för alla. Detta ger oss motivation att kämpa på och utveckla detta även om jag själv inte är ung så brinner jag för att ungdomar får ta ansvar och vara delaktiga. Det betyder allt för oss i gemenskapen, säger föreningens ordförande Christoffer Frick.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt