Annons:

Profilen ger sig in i parkeringsdebatten – tokhyllar ALV

Krönikören och författaren Malin Wollin trivdes på ALV. Foto: Foto: Anna-Lena Ahlström/Piratförlaget

Profilen ger sig in i parkeringsdebatten – tokhyllar ALV

Parkeringsdebatten om ALV är allitd livlig. Nu ger sig författaren och krönikören Malin Wollin in i diskussionen när hon tokhyllar sagoparken i Vimmerby.

Annons:

Malin Wollin slog igenom med sin blogg Fotbollsfrun. I dag är Kalmarbon krönikör i Aftonbladet och har gett ut flera böcker. Hon har även en blogg på Amelia och driver en podcast.

Hennes konto på Instagram har över 20 000 följare och i veckan lade Wollin upp ett inlägg efter ett besök på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Wollin hyllar parken och ger dem fem plus.

”Underbara @astridlindgrensvarld. Alltid rent, toaletter överallt, bra mat, fantastiska berättelser, fantastiska miljöer. Det är i den ordningen jag bedömer upplevelser. Alltid den prioriteringen”, skriver hon.

"Hade kunnat stå kvar där hela dagen"

ALV:s husband får särskilt beröm:

”Extra kärlek till det fenomenala bandet som härjar vid Blomgrens mack så att spelglädjen känns ut i hårtopparna. Jag hade kunnat stå kvar där hela dagen och känt att jag fått valuta för pengen.”

Som många andra denna sommar fick Wollin köa en del för att ta sig in i parken, vilket också lyfts fram i inlägget:

”En kritisk invändning har jag. Ta betalt för parkeringen? 60 kronor? Låt bilarna med svettiga barn strömma in utan stopp för parkeringsbetalning. Parkering i stan ska kosta. Parkering intill ett nöjesfält där inträde och allt innanför entrén är dyrt ska vara kostnadsfritt. Men jag är inte entreprenör i upplevelsebranschen, det kanske finns en logisk förklaring”, skriver hon.

Tidigare i sommar skrev Dagens Vimmerby om ALV:s planer på att utöka parkeringen för att få ett bättre flöde. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt