Annons:

Eva och Bo uppmärksammades med Centerpartiets guldnål

Eva Svensson och Bo Svensson, två centerpartister från Frödinge, tilldelades Centerpartiets guldnål på lördagens distriktsstämma. Foto: Pressbild

Eva och Bo uppmärksammades med Centerpartiets guldnål

Bo Svensson och Eva Svensson tilldelades Centerpartiets guldnål i samband med Centerpartiet i Kalmar läns distriktsstämma på lördagen. 

Annons:

Bo Svensson och Eva Svensson – de två centerpartisterna från Frödinge ­– har varit aktiva i kommunpolitiken i många år. De uppmärksammades för sitt partipolitiska arbete i samband med partiets distriktsstämma på lördagen och mottog varsin guldnål. 

Bo Svenssons motivering ser ut enligt följande: ”Bo har varit invald i kommunfullmäktige sedan 1976. Han har suttit som ordförande i räddningsnämnd, teknik- och servicenämnden, Vision Vimmerby samt vice ordförande i kommunstyrelsen och ledamot i densamma i över 35 år. Bo har även ingått i kretsstyrelsen både som ledamot och som sekreterare. Utöver ovanstående har Bo varit en mycket engagerad medlem som sällan missat något arrangemang. Det är med stolthet vi nominerar Bo Svensson till Centerpartiets guldnål.” 

Motiveringen för Eva Svensson lyder: ”Eva har varit politiskt verksam i Vimmerby kommun i drygt två decennier. Eva har suttit i bland annat omsorgsnämnden som vice ordförande och som ledamot i den hopslagna Socialnämnden. Hon har även suttit i kommunfullmäktige i tjugo år samt ett antal år i kommunstyrelsen. Eva har dessutom varit med i kretsstyrelsen i ett par omgångar, både som organisatör och som sekreterare. Utöver ovanstående har Eva varit en mycket engagerad medlem som sällan missat något arrangemang. Det är med stolthet vi nominerar Eva Svensson till Centerpartiets guldnål.” 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt