Annons:

Riksdagsledamot besökte KD:s årsmöte – Brunegård blev omvald

Gudrun Brunegård, Roland Utbult och Ola Gustafsson. Foto: Pressbild

Riksdagsledamot besökte KD:s årsmöte – Brunegård blev omvald

I måndags höll Kristdemokraterna sitt årsmöte. Ett besök från riksdagsledamoten Roland Utbult piggade upp tillställningen.

Annons:

Utbult har gjort sig känd för att sjunga från talarstolen i riksdagen, vilket han gjort vid hela tre tillfällen. Han har en bakgrund som sångare och låtskrivare och den färdigheten har han även använt i retoriska syften. Bland annat har han sjungit om utsatta barn.

Utbult är partiets kultur- och fiskepolitiske talesperson och det berättade han om på årsmötet. Han framförde även sina sånginlägg från riksdagen. 

Årsmötet innehöll förstås mer än underhållning. Partiet gick igenom det gångna året och det faktum att man för första gången har en politiker med i kommunens politiska ledningsgrupp. Även att ordföranden Gudrun Brunegård tagit sig in i riksdagen uppmärksammades förstås. 

Brunegård blev omvald som ordförande och Ola Gustafsson som vice ordförande. Övriga ledamöter i styrelsen är Bjarne Lynbech, Jörgen Henriksson och Torbjörn Sandberg och ersättare är Christina Sorsa, Nina Gustafsson, Ann-Sofi Henriksson och Clara Castelblanco.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt