Annons:

Nu ger Varta sin syn på hallflytten: ”Hade gärna stannat kvar

Säsongen 2022/23 kommer se annorlunda ut för Varta BK då verksamheten flyttar från Hultsfred till Vimmerby. Foto: MostPhotos

Nu ger Varta sin syn på hallflytten: ”Hade gärna stannat kvar"

Varta BK flyttar sin verksamhet från Hultsfred till Vimmerby kommande säsong och uttalar sig om hallflytten i ett inlägg på sociala medier. 
”Vi hade självklart gärna stannat kvar i Hultsfred men det fanns ingen bra lösning för detta”, skriver Varta BK på Facebook. 

Annons:

Varta BK och ansvariga för bowlinghallen i Hultsfred kommer inte överens om ett upplägg som gör att Varta kan spela allsvensk bowling i Hultsfred kommande säsong. 

– De har inte valt att lämna oss och vi har inte valt att de ska lämna oss. Vi hittade helt enkelt inget upplägg som passade hur vi än försökte. Ibland kommer det till en punkt där vi inte kommer längre och inte hittar en lösning. Det är jättebeklagligt. Vi fortsätter fokusera på det vi har, blickar framåt och önskar klubben all lycka, säger Johan Widström, som driver bowlinghallen i Hultsfred. 

En knapp timme efter vår tidnings artikel på söndagskvällen gick Varta ut med sina tankar kring flytten på sociala medier.

”Vi har haft diskussioner med bowlinghallen i Hultsfred angående kommande säsong och de kan inte erbjuda oss allt seriespel för alla våra tre lag. Så istället för att dela upp föreningen i två hallar så väljer vi nu att flytta hela verksamheten till Vimmerby. Vi hade självklart gärna stannat kvar i Hultsfred men det fanns ingen bra lösning för detta. Men vi hoppas att vår trogna publik följer med oss till Vimmerby och hjälper oss till nya segrar”, skriver Varta i Facebookinlägget. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt