Annons:

Frida Sethsson var besviken på sitt Vimmerby efter förlusten mot AIK. Foto: Arkivbild

Sethsson kritiserar laget efter hemmaförlusten: ”Vi är så jäkla dåliga”

Vimmerby förlorade hemma mot AIK med 8-12. Då var lagets Frida Sethsson allt annat än nöjd.
– Jag och ”Steffe” spelar jättemycket bättre än de andra, men ändå är det ingen som kommer och frågar vad vi gör, säger hon.

Annons:

VBK kom tyvärr inte alls upp i önskvärd standard och Sethsson var besviken – både på laget i stort och sina lagkamrater.

– AIK var inte bättre än oss utan det är vi som är så jäkla dåliga. Vi faller ihop som lag och vi kommunicerar inte. Det är lite annorlunda än på träningarna, men man kan inte lägga sig ned och dö för det. Det är som att folk inte försöker, säger hon.

Stefansson glödhet 

Vimmerby var på gång efter den andra serien där Robin Stefansson slog till med maximala 300 poäng och utjämnade till 5-5.

– ”Steffe” gjorde 300 och då fick vi momentum. När vi hade 5-5 tänkte jag att nu vänder vi det här, men det ser typ ut som att folk inte vill vinna. Så funkar det inte, man måste ha en gemensam gameplan och är det inte som det brukar får man ta tag i det. När vi har två som är överlägset mycket bättre än de andra kan man ta en kik och kolla hur de gör. Det är många grejer som blir fel i dag.

 "Känns nonchalant"

AIK gick fram till 9-6 i tredje serien och vann med 12-8.

– Det är tråkigt att vi inte kan bjuda upp när vi hade mycket folk i hallen. AIK har ett bra lag, men de vinner inte på att vi är bra, de vinner på att vi är dåliga. Vårt lag är för långt, det skiljer för mycket mellan toppen och botten. Man måste ha en hög botten och det har vi inte. Det känns nonchalant på något vis. Folk rycker på axlarna och det stör mig. Jag är inte så som person. Ska vi ha i serien att göra får vi skärpa till oss.

Hur går ni vidare?

– Jag tror vi skulle göra en rejäl a-lagsträning och gå igenom allt. Det är sällan vi tränar alla samtidigt. Nu är det några som kommunicerar med varandra men det är inte alla. Ska vi vara med och fajtas måste alla ta betydligt mer ansvar.

Robin Stefansson gjorde en strålande insats och plockade in 961 poäng. Frida Sethsson landade på 935 och Daniel Stefansson (834) och Peter Bexenius (807) var också över 800.

Övriga poäng: Martin Aldert 756, Johan Söderström 753, Jonny Sandberg 748, Pea Thorstensson 333 (två serier) Morgan Holmström 308 (två serier).

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt