Annons:

VBK pressade Mariestad - ”Imponerad av Albins debut”

Albin Sandberg gjorde en bra A-lagsdebut för Vimmerby BK.

VBK pressade Mariestad - ”Imponerad av Albins debut”

Vimmerby BK var mycket nära att plocka poäng i den svåra bortamatchen mot Team Mariestad. Till slut blev det förlust med 10-9 (6569- 6358).

Annons:

Tidigare i dag skrev vi att Vimmerby BK förlorade mot BK Glam med 16-4. Det blev förlust även mot Mariestad. VBK var nära poäng, men föll till slut med 10-9.

– Förlusten mot Glam är inte mycket att säga om. De var riktigt bra och det är inte många som kommer att ta poäng där. Mot Mariestad var det mer surt för där var det jämnt hela tiden och 10-10 hade varit ett rättvist resultat, tycker VBK-spelaren Tobias Pettersson.

– Vi låg under med 5-0 i varje serie förutom i andra där vi låg under med 4-1. I sista serien slog Albin (Sandberg, A-lagsdebutant) åtta, hade han slagit nio hade vi haft 10-10. Dok spärrade han sista rutan för att få läge att avgöra. Jag måste säga at jag är väldigt imponerad av hans debut. Att slå 605 på tre serier i Mariestad är imponerande, fortsätter Pettersson.

Tobias Pettersson var VBK:s bästa spelare mot Mariestad med 928 poäng. Anton Sandberg och Johan Söderström var båda över 800 poäng.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt