Annons:

DRÖMSPEL AV SVENSSON – PÅ VÄG MOT NY TITEL

Strikekanonen från Vimmerby, Jesper Svensson, är klar för final i USBC Masters. Foto: Bildbyrån

DRÖMSPEL AV SVENSSON – PÅ VÄG MOT NY TITEL

Vimmerbykillen imponerar stort i veckans majortävling och är på väg mot en ny titel. Svensson har gått obesegrad genom matchspelet och är nu klar för final.

Annons:

Svensson fick kämpa i kvalet för att vara en av de 64 som kvalificerade sig till USBC Masters. Väl där har han visat upp ett lysande spel och slagit en efter en. Zac Tackett, Andrew Anderson, Anthony Simonsen, EJ Tackett, Spencer Robarge och Thomas Larsen har gått tomhänta mot Svensson och han är nu förstaseedad i stegfinalen.

Finalspelet ser ut såhär:

5. Spencer Robarge
4. Chris Via
3. Jason Sterner
2. Thomas Larsen
1. Jesper Svensson

"Det är dags"

Robarge möter Via i den första matchen och vinnaren ställs mot Sterner. Sedan blir det samma procedur för att få fram Larsens motståndare och vinnaren där ställs mot Svensson i den slutgiltiga finalen.

– Det är såklart skönt att få sista matchen avklarad också. Det känns som att det är dags att vinna en ny major. Det är mycket tur inblandat, men det behövs i alla de här matcherna. Vi får se om det blir ytterligare en vänsterhänt eller inte. Det gäller att vara vaken under inspelningen, säger Jesper Svensson till bowlingförbundets hemsida.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt