Annons:

Ny succé för seriespelet i Hultsfred – så många kommer till spel

Emma Karlsson och Ester Westerling vann högsta damklassen och Stefan Lind tillsammans med Magnus Pihl tog hem den högsta herrklassen. Foto: Pressbild

Ny succé för seriespelet i Hultsfred – så många kommer till spel

Seriespelet på Hultsfred Padel hade ofantliga 64 lag i höstens seriespel. Intresset för våren är bibehållet och hela 58 lag kommer tävla om att bli vinnare.
– Jag tror det vinnande konceptet är att det är organiserat och så gemenskapen, säger Madeleine Carlsson, som ansvarar för seriespelet. 

Annons:

Hela 64 lag, alltså 128 spelare, kom till spel i den gångna höstens seriespel på Hultsfred Padel. Med tanke på konkurrensen och det eviga tjatet om padeldöden är det förstås oerhört imponerande siffror.

JMC Padel, som sköter seriespelet på Hultsfred Padel, har nästan lyckats komma upp i lika starka siffror igen inför våren. Totalt är 58 lag anmälda. Det innebär 116 spelare. 

– Att tappa sex lag är liksom ingenting i sammanhanget. Vi har några nya konstellationer också, så det är roligt, säger Madeleine Carlsson. 

Varför tror du att ert seriespel är så populärt?

– Det är en bra fråga, men jag tror faktiskt att det vinnande konceptet är att det är organiserat och så gemenskapen. Vi får mycket positiv respons på vårt engagemang när det gäller seriespelet. Det är kul och sedan verkar många gilla hallen och banorna. 

Totalt är det 35 herrlag och 23 damlag. Bland herrlagen finns ett damlag och ett mixlag som lirar i seriespelet. 

– Det är svårt att säga varför vi får ihop så många lag, men vi försöker vara engagerade för vi tycker det är så himla roligt med både padeln och folket. Det bästa som finns är att åka ned innan sin egen match och kolla, oavsett vilken nivå det är. Utvecklingen på alla spelare är så häftig att se. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt