Annons:

Jens Carlsson, Madeleine Carlsson och Johan "JC" Carlsson tar över driften av Hultsfred Padel. Foto: Pressbild

Lokala företaget tar över driften av padelanläggningen: "Kommer bli kanon"

Det lokala företaget JMC Padel, som är en del av JMC Affärsutveckling, tar över driften över Hultsfreds Padel. Övertagandet sker omgående.
– Det kommer bli kanon, säger delägaren Jens Carlsson.

Annons:

2019 öppnade Simon och Rebecca Ovedal en helt ny padelanläggning i Hultsfred. Mindre än ett år senare utökade man med ytterligare två padelbanor. 

Nu är det dock klart att duon släpper driften av padelhallen i Hultsfred. Istället ska driften av padelanläggningen drivas av JMC Padel. 

– Ovedals har kört själva och haft en person som skulle sköta den bien åt dem. Nu finns inte den personen tillgänglig på samma sätt, så då tog vi kontakt med Simon och diskuterade kring att bara ta över driften, säger Jens Carlsson, en av delägarna. 

Det innebär att Ovedals fortfarande äger banorna och fastigheterna. 

– Vårt ansvarsområde blir allt spel, ligaspel, event och så vidare. Vi ska driva trafik till banorna helt enkelt. 

Delar på intäkterna

Upplägget blir att Ovedals och JMC delar på de intäkter man får in från padelspelandet.

– Vi är ju själva en hel del i Hultsfred och spelar mycket där. Vi har många padelvänner där och en fantastiskt fin anläggning. I mitt tycke har man två av de bästa banorna och kompletterar det med en tredje bana. Det gör att vi kan köra en hel del event där, som vinnarbana, americanos och så vidare. Vi kommer fortsätta samarbetet med Videslätt Padel och det här är ett steg för att bredda oss vidare. 

Det ska bli fler mindre turneringar i Hultsfred framöver.

– Vi kliver in och ser över seriespelet direkt. Vi har också planer på att börja med en americano eller mexicano i veckan, där vi varvar mix, herr och dam. Vi ska försöka hitta en del andra samarbeten också. 

Har lager i Vimmerby

Det här blir ännu ett ben att stå på för JMC Padel och JMC Affärsutveckling. I somras tog man också över Body Gym & Relax i Vimmerby.

– Framför allt är det jag och Madeleine som roddar med padel och gym. Johan ("JC" Carlsson, reds.anm.) fokuserar till 100 procent på sin fönsterförsäljning. Att styra både gymmet och padel ihop passar bra. Vi behöver ändå rodda kring inköp vad gäller gymmet och den försäljningen passar padelhallen också. 

JMC är också delägare i Vidar of Båstad som placerat sitt lager i Vimmerby.

– Vidar är ett varumärke för sporten Padel och vi vill jobba med att utveckla sporten. Vi hyr en lokal av Vimmerby Mässhallar och har startat igång det nu. Det är ett bra lager vi har och vi skickar rack globalt. Det är allt från Chile till Falkenberg. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt