Annons:

Dennis Nilsson deppar efter att av VIF:s mål. Foto: Simon Henriksson

Dennis efter derbyförlusten: "Ska göra vad vi kan"

Dennis Nilsson har alltid varit IFK Tuna trogen. Nu är han och hans förening illa ute i division 4 efter derbyförlusten mot Vimmerby.
– Det är surt. Vi ska göra allt vi kan, säger han. 

Annons:

Trots en stark derbyinsats på lördagen blev det förlust för IFK Tuna mot VIF. Alltjämt är Tuna jumbo i tabellen, men hoppet är definitivt inte ute. Tuna är en poäng bakom Bankeryd på kvalplatsen inför den sista omgången.

– Klart det är tråkigt att förlora ett derby. Sedan tyckte jag inte det blev så mycket derbymatch över det. Vimmerby ville inget och vi ville inget i andra. Det är surt, det har varit så här hela säsongen och typiskt att det blir likadant den här matchen. Det är kul att vi kan vara med och konkurrera med Vimmerby, men de är strået vassare än vad vi är framåt, säger Tunas Dennis Nilsson.

I den första halvleken, som var rätt jämn, såg Tuna ut att ha skaffat sig ett bra läge för poäng.

– Vi vill verkligen något då och replikerar snabbt på deras mål. Det gav oss energi. Vi släpper lite för billiga bakåt, det känns som vi är fyra backar och en målvakt bara. 

Varit med på hela resan

Dennis Nilsson som varit med på hela resan från division 6 till division 4 har förstås inte gett upp än.

– Vi ska göra allt vi kan för att försöka klara nytt kontrakt. Vimmerby och Gullringen är lite storebror för oss, men vi är ingen slagpåse tycker jag. 

Hur vore det att åka ur?

– Klart det vore tråkigt, men var sak har sin tid. Vi är nöjda med det vi har presterat i fyran. Det är alltid tråkigt men vi skulle nog kunna hitta glädjen om det blir femman också. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt