Annons:

Gullringen vann derbyt - spelare fick bäras ut på bår

Peter Hellenstiernas Gullringen vann matchpremiären i kväll. Foto: Linus Johansson

Gullringen vann derbyt - spelare fick bäras ut på bår

I kväll inledde Gullringens GoIF sitt träningsspelande med match mot ett förstärkt Vimmerby IF U21. Gullringen vann med 2-1, men smolk i glädjebägaren var att Dennis Isaksson bars ut på bår i slutet av matchen.

Annons:

Vimmerbys U21-lag var förstärkt med spelare som Rickard Thuresson, Markus Ahl och Niklas Gunnarsson och det blev en helt jämn match spelmässigt.

Mohammed Ibrahim gav Gullringen ledningen i den första halvleken, men Vimmerby kvitterade innan paus. Matchvinnare för GoIF blev Rasmus Bexell som gjorde 2-1 på straff i den andra halvleken.

– Det var väl en match som kunde ha slutat hur som helst, så jämnt var det. För vår del var det ömsom vin, ömsom vatten. Många tyckte att det kändes ovant med stora ytor, säger Gullringens tränare Peter Hellenstierna.

Vad är du mest nöjd med?

– Nöjd och nöjd. Vi har sett att vi orkar rätt skapligt, men vi kan trimma den biten också. Sen är jag rätt nöjd med vår andra halvlek, där skapade inte Vimmerby mer än något enstaka läge. Vi skapade inte heller så mycket, men det var en bättre försvarsinsats i andra.

Isaksson bars ut på bår

Med några minuter kvar av matchen fick Gullringens Dennis Isaksson en smäll mot huvudet efter en nickduell och bars av planen på bår.

– Det är förstås aldrig bra, men han mådde lite bättre när han skulle åka hem, säger Peter Hellenstierna.

Gullringentränaren gav beröm till målvakten Petter Gustafsson, Alexander Swartz, Dennis Isaksson och Mohammed Ibrahim.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt