Annons:

Ny seger i cupen för Södra Vi:

Morteza Karimi, Filip Frejd och Ossian Mathiasson gjorde mål när Södra Vi slog Frödinge/Brantestad med 3–1. Foto: SVIF

Ny seger i cupen för Södra Vi: "Det vi har tränat på börjar sätta sig"

Södra Vi IF och Frödinge/Brantestad SK drabbade samman på Ceosvallens konstgräs denna eftermiddag. Tre poäng i Toyota cup stod på spel och de tre poängen hamnade i SVIF:s ägor. Slutresultatet skrevs till 3-1 (1-0).

Annons:

Det var två spelsugna lag som äntrade planen och både Södra Vi och FBSK spelade på det sätt man hade planerat inför matchen. Södra Vi var dock numret större under genomgående del av matchen och hade ledningen i halvtid. Senad Berisha tränare i FBSK såg trots förlusten ljusglimtar när han summerade matchen.

– Vi gör det vi har tränat på och det ser bättre och bättre ut för varje vecka som går. Det märks att spelarna börjar ta till sig det vi tränare vill få ut av dem. I dag står vi upp bra mot ett fysiskt starkt Södra Vi och alla krigar på. Vi tar små steg hela tiden och det lovar gott inför framtiden. 

"Har något bra på gång"

I andra halvlek lyckades Södra Vi ganska omgående göra 2-0. FBSK skakade liv i matchen med att reducera, men Södra Vi kunde senare punktera matchen med 3-1. Patrik Nilsson, tränare i Södra Vi, var nöjd med sina spelare efter dagens insatts.

– Det märks att det vi har tränat på börjar att sätta sig, vi har utvecklats i framför allt presspelet. I dag gör vi en bra match och genomför den på det sätt vi vill genomföra den. Vi har varit mycket folk på träningarna och kan spela ihop gruppen på ett bra sätt, vi får även en bra konkurrenssituation av att vi är så många som tränar. Det känns som vi har något bra på gång verkligen.

Målskyttar för Södra Vi var Filip Frejd, Ossian Mathiasson och Morteza Karimi. Extra beröm gav Nilsson till Robin Hammar och Mikael Hammarquist. För FBSK nätade Viktor Gustafsson och Berisha gav beröm till hela FBSK laget. 

Södra Vi har spelat ihop sex poäng och har en god chans att vinna gruppen. FBSK har en poäng och därmed ingen möjlighet att gå vidare.  

John Nilsson

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt