Annons:

Gullringen förnedrat i sista matchen – inte nära att hjälpa FBSK

Gullringens GoIF förlorade med 0–10 mot Timmernabbens IF. Foto: Pixabay

Gullringen förnedrat i sista matchen – inte nära att hjälpa FBSK

Gullringens GoIF var inte i närheten av att störa Timmernabbens IF och hjälpa Frödinge/Brantestads SK till serieseger i damernas division 4. Timmernabben vann med förkrossande 10–0. 

Annons:

Frödinge/Brantestad och Timmernabben har varit i en klass för sig i division 4 och radat upp segrar på löpande band. 

Det har efter FBSK:s seger mot Timmernabben för en tid sedan pratats om att målskillnaden kommer bli helt avgörande. FBSK spelade klart i onsdags och hade behövt vinna med mer än 4–0.

För att Frödinge skulle vinna serien behövde Gullringen skrälla mot Timmernabben och det var med facit i hand inte ens nära att bli verklighet

Timmernabben avgjorde matchen redan i första halvlek med fem mål under de avslutande 30 minuterna. Överkörningen fortsatte efter paus då Timmernabben gick ifrån till 10–0. 

Timmernabben vinner serien på bättre målskillnad och Frödinge/Brantestad får hoppas på att det dyker upp en friplats i division 3. 

– Timmernabben är riktigt bra, betydligt bättre än när vi mötte dem hemma. Siffrorna är rätt missvisande om man tittar på matchen som helhet. De sätter sina chanser, men så mycket mer är det inte. Att det blir 10–0 visar att vi är sårbara på grund av sjukdomar och skador och inte har bredden när vi saknar sex-sju spelare. Med det sagt ska inte skugga falla på spelarna som är med i dag, säger Gullringstränaren Mats Söderkvist. 

"Vi är bättre än så"

Gullringen avslutar säsongen med två storförluster, 0–6 mot Frödinge och 0–10 mot Timmernabben, hamnar näst sist i serien med sex poäng. 

– Det avspeglar inte vår säsong. Jag tycker att vi är bättre än så, men hösten har varit strulig för oss med sjukdomar och skador. 

Hur ser du på din framtid i klubben?

– Jag har sagt till klubben att jag står till förfogande om de orkar med mig samtidigt som jag vill se en del motprestationer. Om de är beredda på det så är jag redo för en fortsättning. Nu blir det att åka hem, analysera säsongen som varit och titta på nästa. Det kommer nog bli klart inom en överskådlig framtid. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt