Annons:

Tredje raka FBSK-segern trots hackande spel: ”Hittar inte vårt spel

Tilde Johansson och Emma Djurstedt förde Frödinge/Brantestad till tredje raka segern i damfyran. Det blev seger med 2–1 mot Västerviks Damfotboll B. Foto: FBSK

Tredje raka FBSK-segern trots hackande spel: ”Hittar inte vårt spel"

Frödinge/Brantestad SK tog tredje raka segern i årets division 4. Orosmolnet? Spelet sitter inte. 
– Vi hittar inte vårt spel, det gör mig frustrerad. Vi får inte till det och har inte fått till det i någon av de tre inledande matcherna, säger FBSK-tränaren Daniel Wessman. 

Annons:

Tittar man på resultatraden har Frödinge/Brantestad fått en kalasstart på seriespelet med tre raka segrar: 2–1 mot Krokstorp, 5–4 mot Rosenfors och nu 2–1 mot Västerviks damfotboll B. 

Tränaren Daniel Wessman var inte särskilt nöjd med lagets spelmässiga insats efter kvällens seger på Lundavallen. 

– Vi får tacka och ta emot för de tre poängen. Insatsen var inte bra. Vi underpresterar rejält i första halvlek och gör inte mycket av det vi ska göra. Vi är sena in i allt och punkterna som vi hade satt upp inför matchen följer vi inte. Västervik har ett ungt och snabbt lag och är bättre än oss i första halvlek, säger Daniel Wessman. 

Snabb frispark avgjorde

Tilde Johansson gjorde mål för tredje matchen i rad när hon satte 1–0 för FBSK efter 24 minuters spel. Västervik B kvitterade kort därpå genom Isabell Farray. I mitten av andra halvlek slog Emma Wessman en snabb frispark som friställde Emma Djurstedt fram till FBSK:s segermål.

– Det var den snabba frisparken som avgjorde allt, annars hade det varit rättvist med oavgjort, säger Wessman. 

Att spelet inte sitter efter flera spelade matcher gör Wessman konfunderad.

– Vi hittar inte vårt spel, det gör mig frustrerad. Vi får inte till det och har inte fått till det i någon av de tre inledande matcherna. Vi letar formen trots segerraden. Det vi har presterat är långt ifrån vad vi kan så vi måste steppa upp. 

Plus delades ut till målvakten Caroline Andersson, försvararen Julia Berg och kantspringarna Erika Andersson och Tindra Pettersson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt