Lindström avgjorde sent - Boston uppe på kvalplats

Nikola Mojsilovic och Eric Lindström gjorde Bostons mål i segermatchen mot Rumskulla. Foto: BK Boston

BK Boston vann dagens derbymöte mot Rumskulla GoIF. De tre poängen innebär att BKB är uppe på kvalplats igen.
- Killarna förtog sig inte i dag, säger Bostons tränare Pelle Strömsten efter 2-1-segern.

Nikolja Mojsilovic gav Boston ledningen efter ungefär 20 minuters spel. Rumskulla lyckades sedan kvittera genom Erik Stefansson, som satte 1-1 tidigt i den andra halvleken.

Matchen såg länge ut att sluta 1-1, men med drygt tio minuter kvar att spela satte Eric Lindström dit 2-1-målet.

Vi ägde mycket boll. Framförallt i den andra halvleken bodde vi mer eller mindre på deras planhalva, säger Pelle Strömsten, som själv satt ombytt på bänken, men slapp att göra ett inhopp.

Vi börjar få tunt med folk och den här gången hade vi flera spelare som var på innebandycup i Göteborg. Vi hade en bra startelva, men bänken var väl inte den vassaste, i alla fall inte spelare nummer 13, säger Strömsten och syftar på sig själv.

I och med segern är Boston tillbaka på en kvalplats till division fem.

Segern var viktig om vi vill vara med och slåss om en kvalplats. Vi har ett tufft program kvar.