Annons:

VIF-VETERAN FICK FINA PRISET –

Budo Ericsson, Victoria Lundgren och "Läskis" bror Michael Sjöström. Foto: Pressbild

VIF-VETERAN FICK FINA PRISET – "INGET SVÅRT VAL"

I många år har Victoria Lundgren varit förknippad med Vimmerby IF. I år valde klubben att prisa "Vickan" till minne av NIklas "Läskis" Johansson. 

Annons:

Det har nu gått över sju år sedan Vimmerbyprofilen Niklas "Läskis" Johansson gick bort. Totalt har åtta personer prisats för sitt arbete i Vimmerby IF med stipendier från "Läskis" minnesfond. I år gick priset till en riktig veteran i klubben: Victoria Lundgren.

"Årets pristagare är en Ur-VIFare, spelare-ungdomsledare-cupfunktionär,  personen finns med överallt där det behövs en insats, pristagaren är en föreningsmänniska från topp till tå. Hon är något yngre än Läskis men jag är övertygad om att de "connectade" på alla plan då båda är goa människokännare, positiva, hjälpsamma, respektfulla, fångar ungdomarnas fokus och ser/förstår känsloyttringar. Att sen va duktig och dedikerad ledare är bara grädde på moset. Vi är många VIFare som i flera generationer varit aktiva i vår fina VIF-klubb, denne person har både arv, genetik, social fostran från en en av flera starka VIF-familjer........ farfar-pappa-farbröder-du själv-dina kusiner- dina två döttrar, som sagt valet var inte svårt", skriver Budo Ericsson på klubbens hemsida. 

Victoria Lundgren var länge framgångsrik målvakt, men har efter den egna karriären varit ledare och en bidragande kraft på flera olika sätt i föreningen. 

Tidigare år har dessa ungdomsledare fått priset:  Mikael Rinaldo, Jossan Svensson/Icken Nilsson, Håkan Carlsson, Karin Hillström, Jerker Hultqvist, Martina Andersson och vid förra årsfesten Emma Kostenius. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt