Annons:

Efter utlåningen – nu är han klar för spel i gulsvart

Herman Lynbech har skrivit på för Gullringen. Foto: Arkivbild

Efter utlåningen – nu är han klar för spel i gulsvart

Herman Lynbech var utlånad till Djursdala SK under hösten. Nu är han tillbaka i moderklubben Gullringens GoIF och har skrivit på för en ny säsong. 

Annons:

"Herman som likt Hugo var utlånad till Djursdala SK under hösten och fick nyttig speltid i div 5 som vi tänker han ska ha nytta av nästa år! Herman som är en riktig attitydspelare och aldrig ger sig utan ger järnet för laget varje match och träning! Han tar sig för varje träning som går och utvecklar sitt spel för varje vecka som går! Vi ser fram emot hans utveckling nästa år också! Han har också spelat i vår "gyllene generation" som klivit upp i A-truppen de senaste åren!", skriver Gullringen på sin egen hemsida. 

Lynbech ser fram emot en ny säsong i gulsvart.

– Jag tycker att den gångna säsongen för min egen del har varit bra då jag blev utlånad och fick många nyttiga minuter i mig. När det gäller laget så tycker jag att det såg bra ut men det var tråkigt med så många skadade så att vi inte räckte ända fram. Jag tycker att framtiden ser ljus ut för vi har många egna produkter på uppgång och en bra stomme med rutinerade spelare, säger mittfältaren.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt