Annons:

DSK sommarförstärker – lånar spelare från division 4-lag

Herman Lynbech kommer inleda höstsäsongen i Djursdala SK. Foto: Ossian Mathiasson

DSK sommarförstärker – lånar spelare från division 4-lag

Djursdala SK förstärker truppen inför höstpremiären. Herman Lynbech ansluter till Djursdala SK på lån från Gullringens GoIF. 18-åringen kommer till att börja med tillhöra DSK under augusti månad.

Annons:

Den 18-årige mittfältaren flyttades tidigt upp i seniortruppen i Gullringen och startade ett flertal matcher i division 4 förra säsongen. I år har Herman Lynbech fått färre minuter i gulsvart och därför är nu spelaren, Djursdala SK och Gullringens GoIF överens om en utlåning i höst. Det skriver Djursdala SK i ett pressmeddelande.

– Det är en utlåning för att Herman behöver speltid. Djursdala är en klubb vi samarbetar väl med och vi har hittat en bra lösning. Det är roligt att två föreningar kan ha en så bra dialog, säger Gullringens Mattias Sandh.

Simon Henriksson, sportsligt ansvarig i Djursdala SK, är också nöjd över lösningen.

– Herman kommer göra stor nytta hos oss och vi ser det här som en bra lösning för alla parter. Vi kommer ha en kontinuerlig dialog tillsammans kring hur situationen ser ut när vi närmar oss slutet på augusti månad, säger han.

Herman Lynbech kommer träna med båda klubbarna och spela matcher för DSK. Han väntas vara spelklar till höstpremiären borta mot serieledande Ruda den 11 augusti.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt