Annons:

TUNG VÄRVNING AV VIF KLAR – HAN ANSLUTER

Oskar Stejdahl är klar för en återkomst till Vimmerby IF. Foto: Bildbyrån

TUNG VÄRVNING AV VIF KLAR – HAN ANSLUTER

Vimmerby IF har landat en tung nyårskaramell. 26-årige Oskar Stejdahl är klar för spel i division 3-klubben igen. 

Annons:

Mittfältsmotorn Oskar Stejdahl har spelat på division 1-nivå med både Oskarshamns AIK och Åtvidabergs FF i flera säsonger. Den senaste säsongen med anrika ÅFF blev allt annat än rolig och Stejdahl och föreningen tvingades konstatera att det blev degradering till division 2. 

Mariannelundssonen var i december tydlig med att han hade flera alternativ öppna inför säsongen 2024. Nu står det klart att han bestämt sig för spel i Vimmerby IF. 

"2024 är här och vad passar väl då bättre än att inleda året med en liten smällkaramell i form av en presentation av ytterligare ett nyförvärv som glädjer VIF-hjärtat? Likt bilden avslöjar är det ingen mindre än Oskar Stejdahl som inför kommande säsong valt att "komma hem" och träda i den gulsvarta tröjan", skriver VIF på sin hemsida. 

– Först och främst är det väldigt kul att vara tillbaka. Efter mycket funderande och tänkande så lyssnade jag på magkänslan som sa VIF. De passar mig helt enkelt bäst just nu. VIF vill bygga något bra på sikt och jobba sig framåt. Och jag hoppas givetvis att jag kan vara med och hjälpa till. Det ska bli en mycket spännande och intressant säsong. Vi har ett bra gäng och många duktiga fotbollsspelare. Sen har vi hamnat i en väldigt rolig serie med många roliga matcher. Får vi ihop det tillsammans på planen så kan de bli väldigt bra, säger Oskar Stejdahl själv om klubbvalet.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt