Annons:

FBSK ställde upp för VFF – då blev det stora siffror

Magnus Erikssons VFF vann med 8-0 mot FBSK. Foto: Arkivbild

FBSK ställde upp för VFF – då blev det stora siffror

Västerviks FF lyckades få Frödinge/Brantestads SK att ställa upp efter ett sent avhopp. Då vann division 4-laget med hela 8-0 mot division 6-laget. 

Annons:

VFF skulle egentligen ha spelat en annan match, men lyckades få tag i FBSK som ställde upp. 

– Det var skönt att de gjorde det och att vi fick till en match. Det är svårt att hitta motstånd, säger VFF-tränaren Magnus Eriksson.

Själva matchen blev det dock inte mycket snack om. Västervik, som är två divisioner högre än FBSK, hade 6-0 i halvtid och vann till slut med 8-0. 

– Överlag är det stabilt matchen igenom. Vi gör det vi har pratat om och tränat på sedan vi började. Det är ganska stor skillnad mot första träningen. Även att vi möter ett lag från lägre division så är det viktigt att sätta tempo i bollen och det gör grabbarna från första minut. Självklart har vi dippar i matchen också, men det var väldigt stabilt och skönt att göra mycket mål. 

Gjorde fyra mål

FBSK:s tränare, Urban Svensson, tyckte att hans lag höjde sig ordentligt i andra halvlek.

– I första halvlek var det rörigt för oss. Det var vår premiär och de löpte sönder oss totalt. I andra får vi bättre koll på dem och hade faktiskt tre, fyra målchanser. Vi hade en i stolpen. Andra halvlek kan vi ta med oss. Nästa helg har vi Virserum och då blir det nog mer vi som ska föra spelet. 

Omar Tarabeih gjorde fyra mål. Övriga målskyttar var Nuradin Aydarus Abdi, Amer Khalil, Simon Holm och Viggo Rutfjäll. Beröm fick Omar Tarabeih, Viggo Rutfjäll och Jonathan Jonsson. I FBSK fick alla godkänt med lite extra till Robert Nilsson.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt